Werkplaats ABS

Autoherstel

Vervangend vervoer, afhandeling met de verzekering én perfect herstel

Glasschade

Glasherstel

Voor elke ruit van ieder voertuig: vakkundige reparatie of vervanging

Kostenstructuur

Voordelig poolbeheer

Fleetport.eu maakt een eind aan de verborgen kosten!

Spuiter

Deukje, welk deukje?

Denk niet langer aan schade dan nodig is!

Wasstraat

Wasstraat

Schuim, wassen, hot wax en drogen voor maar 7 euro

Parkeren

Re-marketing

Uw gebruikte auto’s in de beste conditie de markt op

Autotransport wagenpark

Stalling & Hub

Perfect geconditioneerde stalling in Bleiswijk, Amsterdam en Raamsdonksveer

Pand

Centrale ligging in de Randstad

Prima bereikbaar via A4, A12, A13 en A20

Autotransport

Autotransport

Betrouwbaar, flexibel én scherpe tarieven

Team ABS De Haan

Staat dagelijks voor u klaar

Spotrepair voor kleine schades

Heeft u weleens een kleine schade aan uw auto gekregen door het iets te krap nemen van een bocht, door krassende takken of wellicht een andere oorzaak? Met spotrepair wordt slechts een klein deel van de auto gespoten. Dit scheelt tijd en kosten!

Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades

Stel u heeft een beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel. In zo’n geval is het vaak mogelijk om alleen dat hoekje opnieuw te spuiten in plaats van het hele onderdeel. Spotrepair maakt het in veel gevallen mogelijk schade aan bumpers, schermen en portieren te herstellen buiten de kostbare spuitcabine. Dat scheelt veel geld op de reparatie en de auto is altijd dezelfde dag klaar.

Spotrepair als alternatief voor traditioneel schadeherstel

‘Rijdbare’ schade, veelal passend binnen de kaders van een A4-formaat kunnen met spotrepair worden hersteld. Bij traditioneel herstel is het gebruikelijk om de hele bumper of het gehele portier te spuiten. Om een mooie overgang te krijgen wordt veelal ook het naastliggend deel mee gespoten. Bij een professioneel uitgevoerde spotrepair houden wij zoveel als mogelijk de originele lak intact. Alle handelingen worden beperkt tot het deel waar de schade zich bevindt. Met een minimale aantasting van de originele fabriekslak.

De beschadiging wordt gerepareerd, geschuurd, gespoten en nagepoetst tot de beschadiging onzichtbaar geworden is en het herstelde onderdeel er weer als nieuw uitziet. Maak een afspraak of vraag een offerte aan en laat uw schade herstellen door middel van spotrepair. Wij repareren uw auto vertrouwd, vakkundig en snel!

Spotrepair kosten en prijzen

Prijzen voor spotrepair zijn afhankelijk van het formaat van de schade. De deskundige medewerkers van ABS Autoherstel De Haan kunnen u alles vertellen over de prijzen en kosten van spotrepair. Kom snel langs voor een prijsopgave.