Schade, wat nu?

De gevolgen van een aanrijding of een kras door een winkelwagentje op uw auto, zijn altijd erg vervelend. ABS Autoherstel De Haan lost het voor u op en zorgt ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt. Wij bieden meer service dan enkel het repareren van uw autoschade. Zo helpen wij u bij het invullen van de schadeformulieren en nemen wij contact op met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Vervolgens wordt de autoschade gerepareerd door zeer vakkundige medewerkers, die gebruik van de nieuwste technieken, originele merkonderdelen en A-merk lakken. Tussentijds bieden wij u inzicht in de herstelwerkzaamheden en zijn we heel transparant over de kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Bij ABS Autoherstel De Haan kunt u terecht voor een compleet aanbod aan schadeherstel: van het verwijderen van krassen, herstellen van lakschade, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair tot het repareren van hagelschade en steenslag. Zowel aan uw auto als uw caravan.

Afhandeling schade

Autoschade is nooit leuk. Een kras, deuk of fikse schade moet vertrouwd, vakkundig en snel gerepareerd worden. Daarom werken wij bij ABS Autoherstel De Haan efficiënt en snel aan de schade van uw auto. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het ontzorgen van onze klant.

Ons team helpt u met de afwikkeling met de verzekeraar en het invullen van de schadeformulieren. Daarnaast kunt u gewoon mobiel blijven tijdens het herstel, omdat u gebruik kunt maken van een van onze leenauto’s. Bij autoschade kunt u direct contact met ons opnemen. Voordat u overgaat tot het laten repareren, moet u de autoschade binnen 24 uur melden bij uw lease-, verzekeringsmaatschappij of assurantietussenpersoon.

Wat te doen bij schade?

Als u autoschade heeft, is het belangrijk de volgende stappen te doorlopen:

  1. Breng uzelf en anderen zo snel mogelijk in veiligheid.
  2. Bij persoonlijk letsel belt u 112 voor een ambulance. Bestaat er twijfel over de schuldvraag? Neem dan contact op met de politie.
  3. Vul samen met eventuele andere betrokkenen het Europees Schadeformulier in.
  4. Neem contact op met ABS Autoherstel De Haan.
  5. Meld de autoschade altijd binnen 24 uur bij uw lease- of verzekeringsmaatschappij.