Auto-ongeluk

Wat te doen bij een auto-ongeluk. Een auto-ongeluk zit in een klein hoekje en is natuurlijk ontzettend schrikken en vervelend. Als u een auto ongeluk heeft gehad, is het belangrijk de volgende stappen te doorlopen:

Wat te doen bij schade?

Als u autoschade heeft, is het belangrijk de volgende stappen te doorlopen:

  1. Breng uzelf en anderen zo snel mogelijk in veiligheid.
  2. Bij persoonlijk letsel belt u 112 voor een ambulance. Bestaat er twijfel over de schuldvraag? Neem dan contact op met de politie.
  3. Vul samen met eventuele andere betrokkenen het Europees Schadeformulier of vul online het schade formulier in of zorg er voor dat u de app van het Verbond van Verzekeraars op uw smartphone heeft staan.
  4. Neem contact op met ABS Autoherstel De Haan.
  5. Meld de autoschade altijd binnen 24 uur bij uw lease- of verzekeringsmaatschappij.

Als u een auto-ongeluk heeft gehad kunt u contact op met ABS Autoherstel De Haan. Voordat u overgaat tot het laten repareren, moet u de autoschade binnen 24 uur melden bij uw lease-, verzekeringsmaatschappij of assurantietussenpersoon.

24/7 voor u paraat

De autoschadeherstellers van ABS Autoherstel De Haan staan 24/7 voor u klaar, helpen u graag bij het invullen van uw schadeformulier of bij het verhalen van de schade op de tegenpartij als u WA verzekerd bent en zelf de schade van een auto ongeluk niet hebt veroorzaakt. Ook kleinere auto ongeluk schades repareren wij eenvoudig met de nieuwste technieken. Hierdoor bespaart u kosten. Kortom wij bieden u services waar u niet om heen kunt. Maak direct een afspraak met ABS Autoherstel De Haan, wij repareren vertrouwd, vakkundig en snel.