Autoschade

Autoschade is erg vervelend. ABS Autoherstel De Haan lost het graag voor u op en onze vakbekwame specialisten zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt. Wij bieden meer service dan enkel het repareren van uw autoschade. Zo helpen wij u bij het invullen van de schadeformulieren en nemen wij contact op met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Vervolgens wordt de autoschade gerepareerd door zeer vakkundige medewerkers, die gebruik maken van de nieuwste technieken, originele merkonderdelen en A-merk lakken. Tussentijds bieden wij u inzicht in de autoreparatie werkzaamheden en zijn we heel transparant over de kosten van schade aan auto. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Meer informatie over:

Wat te doen bij autoschade?

Bij ABS Autoherstel kunt u terecht voor een compleet aanbod aan autoschade herstel: van het verwijderen van krassen, herstellen van lakschade, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair tot het repareren van hagelschade en steenslag. Zowel aan uw auto als uw caravan.

Tips bij autoschade

Slim autoherstel

Met de Slim Autohersteltechnieken herstellen wij de schade voordelig, vakkundig en snel. U kunt hierbij fors op reparatiekosten besparen, doordat wij werken met technieken zoals spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. Wij hebben diverse soorten reparatiemogelijkheden in huis. Een kras op uw bumper, een putje van hagelschade op uw dak, doffe koplampen of een scheur in uw autobekleding? De mogelijkheden van ABS Autoherstel De Haan zijn eindeloos. Bekijk onze autoschadeherstel reparatiemogelijkheden en maak direct een afspraak bij u in de buurt zodat wij uw autoschade om kunnen zetten in een positieve ervaring!