Autotransport

Autotransport

Betrouwbaar, flexibel én scherpe tarieven

Werkplaats ABS

Autoherstel

Vervangend vervoer, afhandeling met de verzekering én perfect herstel

Glasschade

Glasherstel

Voor elke ruit van ieder voertuig: vakkundige reparatie of vervanging

Receptie
Kostenstructuur

Voordelig poolbeheer

Fleetport.eu maakt een eind aan de verborgen kosten!

Spuiter

Deukje, welk deukje?

Denk niet langer aan schade dan nodig is!

Wasstraat

Wasstraat

Schuim, wassen, hot wax en drogen voor maar 7 euro

Parkeren

Re-marketing

Uw gebruikte auto’s in de beste conditie de markt op

Autotransport wagenpark

Stalling & Hub

Perfect geconditioneerde stalling in Bleiswijk, Amsterdam en Raamsdonksveer

Pand

Centrale ligging in de Randstad

Prima bereikbaar via A4, A12, A13 en A20

De Haan Autotransport

Alle services in de autologistiek

Als vooraanstaande speler op de markt van autotransport met 31 trucks, zijn we als geen ander in staat om iedere transportopdracht op maat te realiseren. Van groot volumetransport tot transport van enkele auto’s. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en scherpe tarieven staan daarbij voorop. Vanuit onze vestiging in het hart van de Randstad, verzorgen we autotransporten door heel Nederland.

‘One stop shopping’ service

Daarbij bieden we u meer dan transport alleen. Met onze mensen, ons materiaal en onze kennis en ervaring, hebben we alles in huis voor passende oplossingen in autologistiek. Van statusrapport over het transport, tot conditierapport van een individueel voertuig: bij De Haan vindt u alle services onder één dak om de mobiliteit en kwaliteit van uw wagenpark optimaal te ondersteunen.

ABS De Haan Autotransport

Autotransport, een vak apart

Ook onze medewerkers hebben veel in huis. Omdat autotransporters een grotere uitdaging vormen dan ‘gewone’ vrachtauto’s, beschikken onze chauffeurs over extra vaardigheden. Bovendien hebben ze, naast een goede kennis van voertuigtechniek en schade, alle affiniteit met ons transportmanagementsysteem, waarmee de communicatie richting opdrachtgevers gewaarborgd is.

Transportmanagementsysteem

Het transportproces ondersteunen we met ons transportmanagementsysteem, waarmee we de planning en uitvoering van het hele proces van begin tot eind bewaken. Niet alleen ontvangt u als opdrachtgever meerdere malen per dag een statusrapport, ook hebben onze chauffeurs onderweg via On-Board Units continu toegang tot alle informatie. Zo kunnen we u altijd snel en efficient van dienst zijn.

Flexibiliteit als oplossing voor diversiteit

De auto worden steeds groter, zwaarder en diverser. Denk aan een Smart, SUV, MPV, mini-MPV of (grotere) bestelwagen. Door onze autotransporters uit te rusten met geavanceerde hydraulische systemen zijn de beladingsmogelijkheden uiterst flexibel. Hierdoor kunnen we -ondanks de diversiteit- toch hetzelfde aantal auto’s per transporter vervoeren.

Voor de AVCM (Algemene Vervoercondities Motorvoertuigen) klik hier.

CMR staat voor ‘Convention Relative au Contract de Transport International de Marchandises par la Route’ (Verdrag voor het Internationaal Vervoer van Zaken over de Weg). Klik hier voor het CMR verdrag.

E-mail planning@dehaanautomotive.nl voor transport aanvragen
Bent u in het bezit van inloggegevens dan kunt u zelf de transportaanvraag invoeren
via deze link.