De Haan Autotransport

Alle services in de autologistiek

Als vooraanstaande speler op de markt van autotransport met 38 trucks, zijn we als geen ander in staat om iedere transportopdracht op maat te realiseren. Van groot volumetransport tot transport van enkele auto’s. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en scherpe tarieven staan daarbij voorop. Vanuit onze vestiging in het hart van de Randstad, verzorgen we autotransporten door heel Nederland.

‘One stop shopping’ service

Daarbij bieden we u meer dan transport alleen. Met onze mensen, ons materiaal en onze kennis en ervaring, hebben we alles in huis voor passende oplossingen in autologistiek. Van statusrapport over het transport, tot conditierapport van een individueel voertuig: bij De Haan vindt u alle services onder één dak om de mobiliteit en kwaliteit van uw wagenpark optimaal te ondersteunen.

ABS De Haan Autotransport

Autotransport, een vak apart

Ook onze medewerkers hebben veel in huis. Omdat autotransporters een grotere uitdaging vormen dan ‘gewone’ vrachtauto’s, beschikken onze chauffeurs over extra vaardigheden. Bovendien hebben ze, naast een goede kennis van voertuigtechniek en schade, alle affiniteit met ons transportmanagementsysteem, waarmee de communicatie richting opdrachtgevers gewaarborgd is.

Transportmanagementsysteem

Het transportproces ondersteunen we met ons transportmanagementsysteem, waarmee we de planning en uitvoering van het hele proces van begin tot eind bewaken. Niet alleen ontvangt u als opdrachtgever meerdere malen per dag een statusrapport, ook hebben onze chauffeurs onderweg via On-Board Units continu toegang tot alle informatie. Zo kunnen we u altijd snel en efficient van dienst zijn.

Flexibiliteit als oplossing voor diversiteit

De auto worden steeds groter, zwaarder en diverser. Denk aan een Smart, SUV, MPV, mini-MPV of (grotere) bestelwagen. Door onze autotransporters uit te rusten met geavanceerde hydraulische systemen zijn de beladingsmogelijkheden uiterst flexibel. Hierdoor kunnen we -ondanks de diversiteit- toch hetzelfde aantal auto’s per transporter vervoeren.

Duurzaamheid

Binnen De Haan Automotive hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan en willen graag onze bijdrage leveren om de CO2 uitstoot sterk te verminderen door toepassing van zonnepanelen op alle daken van de bedrijfspanden, maar ook door toepassing van alternatieve brandstoffen voor onze trucks.

Bij de zoektocht naar manieren om de CO2 uitstoot te verminderen voor de trucks hebben we een aantal projecten opgestart voor elektrisch rijden en rijden op waterstof, maar voor ons soort werk in het autotransport is dat nog niet zo eenvoudig en staat het nog redelijk in de kinderschoenen.

Om toch een behoorlijke CO2e-reductie te kunnen realiseren op korte termijn hebben we voor Neste MY Renewable Diesel™ (XTL) gekozen via onze leverancier Tamoil.

Neste MY Renewable Diesel™ is een HVO100 product, dat voornamelijk gemaakt is van afval- en restgrondstoffen. Afvalproducten, die niet gebruikt kunnen worden voor menselijke consumptie, worden normalerwijze gestort of verbrand. Nu worden deze afvalproducten gebruikt om er een fossielvrije diesel van te maken. Met deze emissiearme diesel wordt de CO2e-uitstoot van dieselvoertuigen tot 90% verminderd. Een schoolvoorbeeld van een verantwoorde deelname aan de circulaire economie. Aan de pomp kan u HVO in binnen- en buitenland herkennen aan het label XTL. Goed om te weten is dat er geen investeringen nodig zijn om deze brandstof te gebruiken. Gewoon tanken en rijden dus.

 

 

 

Transport voorwaarden

Voor de AVCM (Algemene Vervoercondities Motorvoertuigen) klik hier.

CMR staat voor ‘Convention Relative au Contract de Transport International de Marchandises par la Route’ (Verdrag voor het Internationaal Vervoer van Zaken over de Weg). Klik hier voor het CMR verdrag.

Transportopdrachten opgeven

E-mail planning@dehaanautomotive.nl voor transport aanvragen.
Bent u in het bezit van inloggegevens dan kunt u zelf de transportaanvraag invoeren
via deze link. https://planning.dehaanautotransport.nl Als u nog geen inlog heeft, vraag dan direct een inlog aan via contact.

Keurmerk Transport en Logistiek

Het Keurmerk Transport en Logistiek Nederland is voor ons vooral een bevestiging van de kwaliteit die in ons bedrijf aanwezig is. Voor ons was dat al vanzelfsprekend maar nu wordt dat ook echt erkend.

Voor een specialistische logistieke dienstverlener zoals wij is het fijn om te zien dat de hoge kwaliteit die je al jaren nastreeft ook gevalideerd wordt. Niet veel bedrijven beschikken over het Keurmerk waardoor dit een mooie manier om je van de concurrentie te onderscheiden. Bovendien accepteren potentiële opdrachtgevers veel sneller een normaal tarief, als je laat zien dat je het TLN Keurmerk hebt.