Monteur / Chauffeur Autotransport

Heb jij ervaring als chauffeur in de autotransport en heb je daarbij een technisch inzicht? Vind je het daarnaast leuk om een afwisseling te hebben tussen chauffeur en monteur zijn? Bij De Haan Autotransport zijn we op zoek naar een nieuwe monteur!

Over de functie:

Als monteur autotransport ben je verantwoordelijk voor het wagenpark van De Haan Autotransport. Ons wagenpark bestaat uit 38 8/9 laders waarmee onze chauffeurs dagelijks de hele Benelux door reizen om auto’s op te halen en af te leveren. Het is daarbij belangrijk dat er onderhoud wordt uitgevoerd, dat de checks worden uitgevoerd en kleine reparaties gelijk worden opgelost. Dit is jouw verantwoordelijkheid.

Naast dat je werkzaam bent als monteur, help jij ook met het rijden van ritten in de drukke periodes. Het is daarom ook niet onbelangrijk dat je ervaring hebt als chauffeur autotransport of bereid bent om dit te leren. Door middel van een inwerktraject van vier weken zorgen we ervoor dat je alle kneepjes van het vak leert kennen.

De ideale kandidaat:

De Haan Autotransport B.V. biedt:

De functie monteur autotransport is een functie die veel variatie bied. Geen dag zal hetzelfde zijn omdat jij zowel als monteur en chauffeur werkzaam bent.
Je krijgt van ons salaris conform cao beroepsgoederenvervoer. Daarnaast heb je natuurlijk recht op reiskostenvergoeding en krijg je van ons 25 vrije dagen per jaar.

Over de Haan Automotive B.V.:

De Haan Automotive B.V. is sinds 1975 actief in autoherstel en inmiddels uitgegroeid tot een full service provider op automotive terrein. De Haan Automotive is dan ook gespecialiseerd in autotransport, autoherstel en poolbeheer. Op kantoor, in de trucks en in de werkplaatsen staat een team van enthousiaste en gekwalificeerde mensen klaar voor uitstekende service aan de opdrachtgevers.

Een van de divisies, De Haan Autotransport, is een vooraanstaande speler op de markt van autotransport. Of het nu gaat om groot volumetransport of het transport van enkele auto’s, De Haan Autotransport is als geen ander in staat om iedere transportopdracht op maat te realiseren. Hierin staan betrouwbaarheid, flexibiliteit en scherpe tarieven voorop. Dit alles om de klant zo goed en efficiënt mogelijk te bedienen.

Herken jij jezelf in deze functie of heb je wellicht nog aanvullende vragen, neem dan contact op met Pieter Jongenotter via 010-8511755, mail of solliciteer direct.