Chauffeur Autotransport

De Haan Automotive B.V. is sinds 1975 actief in autoherstel en inmiddels uitgegroeid tot een full service provider op automotive terrein. De Haan Automotive is dan ook gespecialiseerd in autotransport, autoherstel en poolbeheer. Op kantoor, in de trucks en in de werkplaatsen staat een team van enthousiaste en gekwalificeerde mensen klaar voor uitstekende service aan de opdrachtgevers.

Een van de divisies, De Haan Autotransport, is een vooraanstaande speler op de markt van autotransport. Of het nu gaat om groot volumetransport of het transport van enkele auto’s, De Haan Autotransport is als geen ander in staat om iedere transportopdracht op maat te realiseren. Hierin staan betrouwbaarheid, flexibiliteit en scherpe tarieven voorop. Dit alles om de klant zo goed en efficiënt mogelijk te bedienen.

Voor deze gerenommeerde en dynamische organisatie zijn we op zoek naar een representatieve en enthousiaste Chauffeur Autotransport!

Over de functie:

Als chauffeur autotransport ga je dagelijks op pad met een 8/9 lader, vol personenwagens. Dit kunnen nieuwe auto`s zijn, maar bijvoorbeeld ook ex- leaseauto`s. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je de auto`s op tijd ophaalt en aflevert op de bestemming. Je rijdt binnen de Benelux waarbij je per dag tussen de tien en twaalf adressen aandoet. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagdienst, waarbij de werktijden afhankelijk zijn van de planning. Je houdt rekening met enkele overnachtingen per week.

Als chauffeur autotransport ben je behalve een vakkundig vrachtwagenchauffeur, ook nog eens secuur als het gaat om het verantwoordelijk opladen van de personenwagens. Je beschikt daarbij over technisch inzicht en over de nodige creativiteit. Vanzelfsprekend controleer je de personenwagens op eventuele schades en ben je nauwkeurig als het gaat om het vast zekeren van de voertuigen en weet je de regels hieromtrent professioneel toe te passen.

Tot slot ben je bekend met het op een juiste manier administratief afhandelen van de vrachtbrieven.

De ideale kandidaat:

– Je beschikt over rijbewijs B, BE, C, CE en digitale bestuurderskaart;
– Heeft de Code 95 compleet;
– Heeft bij voorkeur ervaring binnen het transport van personenauto`s of ervaring als combichauffeur;
– Is representatief en enthousiast;
– Is zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk;
– Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer nauwkeurig;
– Is fysiek fit en flexibel inzetbaar;
– Heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels of Duits is een pré;
– Heeft een duidelijke passie voor auto’s!

De Haan Autotransport B.V. biedt:

Een verantwoordelijke, zelfstandige en uitdagende functie bij een professioneel bedrijf met veel jonge collega`s. Prima salariëring conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je een representatieve, enthousiaste chauffeur en ben je bekend met het transport van auto`s of gemotiveerd om dit te leren? Vind je het een uitdaging om meer te zijn dan een vakkundig chauffeur en heb je geen problemen met een enkele overnachting per week? Vind je het mooi om iedere dag bezig te zijn met uiteenlopende personenwagens? Dan is dit misschien wel jouw ideale baan!

Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact op met Pieter Jongenotter via 010-8511755, mail of solliciteer hier direct!